Activering | Weerwerk

Weerwerk begeleidt je naar een duurzame tewerkstelling

Heb je al werk? Bekijk ons aanbod aan loopbaanbegeleiding en opleidingen

shutterstock368310791.jpeg

Professionele activering

Een succesvolle werkervaring is voor iemand met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt niet evident. Toch wordt meer en meer de nadruk gelegd op activering en het doorstromen naar een betaalde tewerkstelling. Wie zeker van zijn stuk wil zijn, doet dus het best een beroep op partners die beschikken over een traject dat leidt tot een concreet en realistisch jobdoelwit voor elke kandidaat. Weerwerk Activering is zo een partner.

Je komt terecht in een uitgebreid traject waarin concrete werkervaringen een bijzondere plaats innemen. Doorheen verschillende modules coachen we jouw persoonlijke ontwikkeling richting werk.

  

Voor wie?

Als maatwerkbedrijf en arbeidszorgwerkvloer in de regio’s Gent, Roeselare en Antwerpen staan we open voor iedereen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Werkzoekenden die ‘werk’ zien als een hefboom in de stap naar een positieve levensstijl kunnen bij ons terecht.

Als divisie van De Sleutel heeft Weerwerk ook een uitgebreide expertise in het begeleiden van volwassenen met een verslavingsgeschiedenis. Afhankelijk van je vraag bekijken we samen met jou het meest gepaste traject.

 

 

Loopbaanbegeleiding en coaching

 

Voor wie?

Voor iedereen met een job die op zoek is naar een nieuwe richting of nieuwe uitdaging.

 

Interesse in een persoonlijk gesprek?

Referenties

Metagenics Metagenics is 100% toegewijd om mensen te helpen gelukkiger en gezonder te leven.

 

Met Weerwerk hebben we meer dan een gewone klant-leverancier relatie. Door de nauwe samenwerking die we de afgelopen jaren opgebouwd hebben draagt Weerwerk actief bij aan onze missie. Weerwerk heeft een sterke werkmethodiek en kwaliteitscontrole waardoor we vertrouwen hebben in alles wat Weerwerk aflevert. De afgesproken volumes worden steeds correct en tijdig verwerkt en is er eens een verhoogde workload, dan slaagt Weerwerk er ook steeds in een extra inspanning te doen.

We kijken er naar uit om samen verder te groeien! 

Rogier Vergauwe

De Laurier is een familiebedrijf in de cosmetica sector.

Weerwerk Activering geeft een meerwaarde aan onze producten en aan onze love brand Isabelle Laurier. Met Weerwerk Activering hebben wij een partner die zowel maatwerk kan afleveren voor kleinere hoeveelheden op afroep (200 – 300 stuks) als voor grotere opdrachten (20.000 – 30.000 stuks). De deadline wordt steeds in onderling overleg en op voorhand afgesproken met de werkplaatsleider. Een sterke interne kwaliteitscontrole zorgt ervoor dat er geen verrassingen zijn naar onze eindklanten toe. Bij Weerwerk Activering zijn een goede groepssfeer en het traject van elke afzonderlijke medewerker belangrijke factoren.

Mens en geest krijgen altijd voorrang op productie en winst.

Pieter Willems 

www.isabellelaurier.eu

VZW De Heide is een organisatie voor mensen met een zorgvraag in het bijzonder voor volwassenen met een beperking te Merelbeke.

Zo’n goede 2 jaar terug hebben we kennis gemaakt met de mensen van weerwerk. We zagen dat we heel wat gemeenschappelijk hadden. Dezelfde bekommernissen maar ook dezelfde uitdagingen. We hadden vooral het inzicht dat we samen sterker zijn. Wat begonnen is als voorzichtig aftasten en voorzichtig zoeken naar hoe we kunnen samen werken is ondertussen uitgegroeid naar een sterk partnerschap. Werken in wederzijds vertrouwen is het sleutelwoord. Zo slagen we er in om elkaars werking te versterken.

We danken dan ook weerwerk voor de fijne samenwerking! 

Danny Minnaert

Samenwerkingen

Vaak wordt om het even welke job aangeno­men vanuit het gevoel geen keuze te hebben. Wij geloven echter in werk op maat.

Weerwerk in Antwerpen, Gent en Roeselare

Klik op een van onze afdelingen en ontdek hoe onze werknemers u kunnen helpen.