Nieuws | Weerwerk

er broeit altijd wat in en rond Weerwerk

Bekijk onze reportage op Kanaal Z in première

in april kwam kanaal Z een reportage draaien in onze afdeling te Gent. Het resultaat is nu (bijna) te zien voor iedereen. 

lees meer
Gent

Weerwerk schildert het Gentse Belfort

Het Gentse Belfort, symbool van de stad en UNESCO Werelderfgoed, wordt momenteel onder handen genomen door de schildersploeg van Weerwerk Gent. Kan je ons zien?

lees meer
Roeselare

Binnenkort zit Weerwerk Roeselare onder 1 dak

Eind juni verhuizen tot uw dienst vzw, Buurt en co vzw en weerwerk Roeselare naar hun nieuwe locatie. Benieuwd? Wij kijken er als verhuisspecialisten alvast naar uit.

lees meer

Groep Weerwerk wordt lid van The Shift

In dat sterk groeiende netwerk werken bedrijven en sociale organisaties samen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. The Shift brengt bedrijven en organisaties met elkaar in contact, maar doet veel meer dan dat.

lees meer
Antwerpen

Werkzaamheden terrein Weerwerk Antwerpen

Wegens de werken is de normale hoofdingang van het terrein niet beschikbaar en is onze voordeur op slot.

lees meer

Groep Weerwerk ambassadeur Sign for my Future

Samen met 225.250 Belgen tekende Groep Weerwerk de oproep van Sign for my Future. De ondertekenaars vragen een ambitieus beleid dat België klimaatneutraal maakt vóór 2050.

lees meer

Weerwerk op regionale tv met opdracht rond zonnepanelen

Op 26 april ontving Groep Weerwerk de pers om een unieke samenwerking voor te stellen. Dit leidde tot een nieuwsitem om de Oost-Vlaamse regionale televisie AVS dat je hier kan herbekijken.

lees meer

Een veiligheidspop?

Wat heeft deze knaap te maken met een pop binnen Weerwerk en wanneer was de kernramp in Tjernobyl ook alweer?

Curieus? Joris Van Laere onze nieuwe preventieadviseur aan het woord.

lees meer
Roeselare

Elke tuin (en mens) telt

Toen het lokale sociaal verhuurkantoor (SVK) contact opnam om samen het idee waar huurdersbegeleider Jonas mee speelde uit te werken hebben we geen moment getwijfeld. Waarom? Lees dan dit artikel eens in de krant over mensen, kansen en groeien.

lees meer

Waarom ramen toe niet altijd de beste energietip is?

Bij energie (en dus geld) besparen maken veel mensen de fout om alles in de winter zoveel mogelijk dicht te houden. Dit is niet altijd juist en daarom plaatsen onze energiesnoeiers in sommige woningen een "woonmeter". Een wat?

lees meer