Nieuws | Weerwerk

Er broeit wat in en rond groep Weerwerk

Roeselare

BUURTSPORT verhuist van Weerwerk naar Arktos

Op 1 april (geen grap) vindt een warme overdracht plaats van het buurtsportproject van Weerwerk vzw naar Arktos vzw. Onze collega Davy Verbeure en de medewerkers maken mee de overstap. We wensen Davy en collega's het allerbeste in hun nieuwe thuis.

lees meer

Groep Weerwerk + 6 = 7 full partners

Via een ‘full partnership’ slaan Groep Weerwerk en 6 bedrijven en organisaties de handen stevig in elkaar. We vormen samen een klein economisch biotoop waarin we elkaar volop versterken en ondersteunen. Zo overstijgen we de klant-leverancier-relatie. 

Benieuwd naar onze full partners?

lees meer
Roeselare

Adreswijziging site Roeselare

Onze site in Roeselare krijgt een nieuw adres: Nelekouter 121, 8800 Roeselare. Ons gebouw blijft gelukkig gewoon staan. Dus verhuizen we 6 november een bedrijf van 100 werknermes op minder dan 1 dag.

Dat moet een record zijn!

lees meer

Groep Weerwerk klaar voor de toekomst

Groep Weerwerk stoomt zich klaar voor de toekomst. Met een strategisch plan voor de jaren 2024-2026 zijn we klaar om, midden de vele uitdagingen en veranderingen die op ons bedrijf afkomen, onze sociaal-duurzame impact verder te laten groeien.

lees meer

Groep Weerwerk van 4 naar 2

Sinds 1 juli bundelt Groep Weerwerk zijn activiteiten onder 2 organisaties in plaats van 4. De diensten die we voorheen aanboden vanuit vzw Buurt&Co zijn vanaf nu ingekanteld in Weerwerk, de diensten van vzw Tot uw Dienst zijn overgenomen door Weerkracht. Hiermee draaien we een dichtbeschreven bladzijde van onze rijke geschiedenis om.

lees meer

Kennismaking met het Living Lab Circulaire Economie “Carpet”

Jaarlijks wordt 1.200.000 kg textielvloerbekedeling vervangen in België. Doorgaans ingezameld bij het brandbaar afval. Living Lab Carpet wil daar iets aan veranderen. Wij maken hier graag deel van uit.

lees meer
Gent

Textielatelier rondt succesvolle uitbreiding af

Oost-Vlaams gedeputeerde van Economie An Vervliet kwam op bezoek bij Weerwerk om het einde van dit project te vieren en zag dat het een succes was.

lees meer

Aftermovie Nieuwjaarsactiviteit

Op 20 januari waren we met meer dan 200 groep Weerwerkers in Eeklo om 2023 eens goed samen in te zetten. Hier kan je de terugblik op deze geslaagde dag bekijken.

lees meer

Update verkoopsvoorwaarden

Groep Weerwerk heeft haar algemene verkoopsvoorwaarden geactualiseerd. Met deze voorwaarden streven we een transparante en correcte relatie na met al onze klanten. Want goede afspraken maken goede partners.

lees meer

HOOSproject in de kijker

Of Hoos iets kon maken met 1 jaar oude uniformen voor de familiedag van Eurochem? Ons confectieteam kwam met dit mooie resultaat. 

lees meer