Weerwerk goes design! | Weerwerk

Weerwerk goes design!


Vier mooie designobjecten made by Weerwerk werden op 18 november aan de pers voorgesteld. Ze maken deel uit van de tweede collectie van Volmaakt, dat designers laat samenwerken met sociale economiebedrijven. De deelnemers op onze activerende werkvloer in Gent zijn wat trots dat ze deze stijlvolle lampen en klok mee assembleren!

Volmaakt laat designers en sociale economie samenwerken aan kwaliteitsvolle topproducten, die hun plaats vinden in designstores en het Designmuseum in Gent. Weerwerk is fier om mee te werken aan de creaties van designers Onbetaalbaar, Goele Maes en Armand&Francine.

Onze deelnemers groeien door deze opdrachten uit te voeren, ze leren bij en worden meer zelfverzekerd. Daarvoor doen we het!
Bovendien dragen we zo een steentje bij aan de circulaire economie, want een deel van deze collectie gebruikt materialen die anders bij het afval belanden.
En we steunen de lokale economie en productie.

Driemaal winst! Bekijk dus snel de mooie collectie 

Het is echt top om dit te kunnen doen. We voeren niet gewoon uit, we denken mee, samen met de designers hebben wij hun ontwerpen haalbaar gemaakt. We zetten hen ook op weg om alles technisch op punt te zetten en gekeurd te krijgen. De collega’s op de vloer vinden het geweldig om dit soort opdrachten te kunnen doen.

Mathieu Debruyne, werkplaatsleider activerende werkvloer
Terug