Activering & coaching | Weerwerk

Professionele activering en coaching Antwerpen

Kansen geven werkt. kansen grijpen ook.

Contactpersoon

Mario Polfliet, Coördinator Antwerpen
Deurnestraat 208
2640 Mortsel
Telefoon: 03 259 08 90 
Gsm: 0494 63 48 05
Mail


 

shutterstock368310791.jpeg

Ons aanbod

  • sociale activering
  • activerende werkvloer
  • jumpstart
  • coaching tijdens werkplekleren of tewerkstelling
  • loopbaanbegeleiding

 

Professionele activering (in-house)

Sociale Activering

Mensen met een verslavingsproblematiek staan soms mijlenver af van een duurzame, betaalde job. Met onze activerende werkvloer proberen we, samen met de betrokkene, deze afstand te verkleinen. We maken de stap naar ‘weer werken’ haalbaar.
 
Toch merken we dat er vaak mensen uitvallen. De stap is te groot. Door het aanbod laagdrempeliger te maken, hopen we dat mensen die nu ‘uitvallen’ toch een kans krijgen. Om op die manier minstens te kunnen groeien naar een zinvolle deelname aan de samenleving.

Met sociale activering hopen wij deze stap te realiseren.

Lees hier meer informatie. 

 

Activerende werkvloer

We kiezen voor effectief werk op een effectieve werkvloer met een zeer intensieve begeleiding, training en coaching. Door opdrachten afwisselend tussen verpakkingswerk, assemblage en groenonderhoud. Heb je opnieuw een goed beeld van wat je kan en van wat tewerkstelling van jou vraagt? Dan kan je door naar ‘Jumpstart’.

 

Jumpstart

In Jump Start nemen we je mee op zoektocht naar wat haalbaar én gewenst is. We dagen je uit opnieuw te durven dromen en te streven naar vaak jarenlang ondergesneeuwde passies en interesses. Gedurende een 5-weken durend intensief assessmenttraject van stages, observaties, empowerment, persoonlijkheidsonderzoek, oriëntatietesten en fitheidstest, komen we tot een concreet en realistisch jobdoelwit dat past bij je persoonlijkheid, competenties en attitudes.

Consulting

Coaching tijdens werkplekleren of tewerkstelling

De coaches helpen je zoeken naar de meest geschikte (stage)werkplek. Daar wordt voorzien in begeleiding op de werkvloer, zodat de aangeleerde competenties nog worden versterkt. Daarnaast mag je je verwachten aan een divers aanbod op maat. Mogelijke acties zijn workshops, individuele gesprekken, profilering, thuisopdrachten.

Loopbaanbegeleiding

Voor iedereen met een job die op zoek is naar een nieuwe richting of nieuwe uitdaging.

We gaan actief aan de slag met verschillende methodieken waarin we je doelen concreet maken. Het resultaat is een actieplan dat tegemoet komt aan jouw noden en wensen. Daarna heb je nog 1 jaar recht op nazorg. Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en je privacy wordt te allen tijde gerespecteerd.

 

Samenwerkingen

Weerwerk in Antwerpen, Gent en Roeselare

Klik op een van onze afdelingen en ontdek hoe onze werknemers u kunnen helpen.