Ontdek ook Weerkracht | Weerwerk

Weerkracht

Voor een inclusieve aanpak en sterke HR in je organisatie

gogle-weerkracht.jpg

Weerkracht is een gespecialiseerde HR-dienstverlener voor bedrijven en organisaties die streven naar een inclusieve aanpak en sterke HR.

Weerkracht biedt advies en begeleiding die je organisatie helpen om een succesvol, inclusief HR-beleid te voeren voor werknemers met weinig scholing, verslavingsproblemen, beginnersniveau Nederlands, psychische uitdagingen, werknemers die langdurig ziek zijn …

Weerkracht ondersteunt je HR-dienst, medewerkers én leidinggevenden en bieden hen advies, geven opleiding en training, en coachen teams en individuele leidinggevenden.

 • Inclusief HR-beleid
 • Individuele jobcoaching
 • Teamcoaching
 • Coaching voor leidinggevenden

 

Inclusief HR-beleid

Ben je HR-verantwoordelijke, zaakvoerder of leidinggevende en wil je een inclusief HR-beleid voeren? Weerkracht adviseert en ondersteunt jou en je organisatie daarin op alle domeinen van human resources:

 • rekrutering en selectie
 • opleiding en ontwikkeling
 • retentie
 • relaties en samenwerking met collega’s

Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, van het opstellen van beleidsdocumenten tot het implementeren van praktische maatregelen.

Neem vandaag nog contact met ons op om een inclusief HR-beleid op te stellen.

>> Contacteer ons

 

Individuele jobcoaching

We transformeren individueel maatwerk in een win-win voor jouw onderneming en je medewerker. Dat doen we met onze individuele jobcoaching en begeleiding die gebaseerd zijn op onze ervaring in collectief maatwerk.

Het doel is mensen te laten groeien zodat ze op termijn kunnen meedraaien als reguliere werknemers. Denk daarbij aan mensen die langdurig ziek zijn geweest, mensen met een psychische kwetsbaarheid, rugklachten, een verslavingsachtergrond…

Omdat je organisatie in hen investeert, kan je hiervoor een loonpremie aanvragen.

>> Meer informatie

 

Teamcoaching

Weerkracht begeleidt teams en teamleden in een betere samenwerking. Met praktische tools, concreet advies en individuele begeleiding, streeft Weerkracht ernaar om een positieve impact te hebben op de dynamiek en prestaties van jouw team. Wij helpen teams

 • beter te communiceren 
 • conflicten op te lossen    
 • haalbare, motiverende doelen te stellen.

Onze oplossingen zijn op maat van je team gemaakt en pakken de unieke uitdagingen van je team aan om zo een cultuur van effectieve samenwerking te bevorderen.

Wij geloven dat sterke teams niet alleen productiever zijn, maar ook meer voldoening halen uit hun werk en beter in staat zijn om met uitdagingen om te gaan. Door samen te werken met Weerkracht, investeer je niet alleen in de groei van je team, maar ook in de toekomst van je organisatie.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze teamcoaching je team én je organisatie kan versterken.

>> Contacteer ons

 

Coaching voor leidinggevenden

Weerkracht voorziet coaching en training voor leidinggevenden, zodat ze hun mensen nog beter begeleiden in hun persoonlijke groei.

Individueel begeleidingstraject

Dat doen we onder andere met individuele begeleidingstrajecten op maat. Als leidinggevende leer je je eigen leiderschapsstijl kennen en daar bewust mee omgaan, je leert beter omgaan met teamleden, constructieve feedback geven …

POP en competentiebeheer

Op 3 contactdagen en 14 uren intervisie krijg je als leidinggevende een stevige boost in het stimuleren van groei en ontwikkeling bij je medewerkers.

Feedback als cadeau

In vier contacturen denken deelnemers als groep na over

 • de geschikte context om feedback te geven en te ontvangen
 • de beste manieren om feedback te geven
 • oplossingsgericht moeilijke gesprekken voeren
 • verbindend communiceren   

Klaar om je leiderschapskwaliteiten te vergroten en je medewerkers te laten groeien? Of wil je graag meer informatie over onze leiderschapstrainingen?

>> Contacteer ons

 

Weerwerk in Antwerpen, Gent en Roeselare

Klik op een van onze sites en ontdek hoe wij u kunnen helpen.