voor toeleiders | Weerwerk

Een uitgebreid aanbod aan trajecten richting werk en tewerkstelling op maat

 Leid je toe naar Weerwerk, dan staan wij garant voor intense begeleiding

Van bij het eerste contact, doorheen de begeleiding op en naast de werkvloer, tot de nazorg bij doorstroom. We laten onze deelnemers niet los en streven er naar om het maximale uit elk traject te halen. Deze stevige en persoonlijke begeleiding zorgt voor mooie groei en voor sterke doorstroomcijfers. Onze uitgebreide omkadering staat garant voor een intense begeleiding op maat.  

Ons aanbod bestrijkt een ruim assortiment. Intensieve activeringstrajecten maken bijvoorbeeld gebruik van activering, training op de werkvloer, grondig assessment. Dit kan leiden tot betaalde tewerkstelling in de reguliere of sociale economie. In onze eigen sociale economieprojecten werken we met maatwerk- en artikel 60-contracten.

Voor wie al werkt, voorzien we ook loopbaanbegeleiding.  

Voor Wie?

Iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt kan bij Weerwerk terecht. Dankzij onze intensieve aanpak kunnen we ook complexere profielen aan zoals mensen met psychische problematieken en (ex-)gedetineerden. Vermits we ontstonden uit drugshulpverlener De Sleutel, hebben we een specifieke specialisatie en uitgebreide expertise rond mensen met een verslavingsachtergrond.

Ervaring leert ons echter dat iedereen die met goesting bij ons begint, ook een mooi traject kan afleggen!

Sarah De Meyer

Diensten

Weerwerk is actief op volgende domeinen

Weerwerk in Antwerpen, Gent en Roeselare

Klik op een van onze sites en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Wil je weten wat we in jouw regio aanbieden aan trajecten en diensten?

Kijk dan eens op onze locatiepagina

Regionaal aanbod

Nood aan een traject dat uw klant aan het werk kan helpen

Download hier de brochure van onze activeringsdienst en kijk of Weerwerk uw klant aan een boeiende en duurzame job kan helpen

Download