voor klanten | Weerwerk

Werk op maat daar zijn we sterk in

waar handen nodig zijn kan je op ons rekenen

Weerwerk is sterk in werk.  We nemen enkel opdrachten aan waarvan we weten dat we ze goed kunnen uitvoeren.  We zijn ook sterk in het naleven van de planning, zodat deadlines worden behaald. Weerwerk beschikt over groendiensten en  renovatieploegen, maar doet ook enclavewerk binnen bedrijven en kan binnenshuis, in eigen atelier, ook inpak- of montagewerk doen.  Weerwerk werkt zowel voor bedrijven, openbare besturen als particulieren en beschikt over reeds vele vaste klanten.

Werk betekent erg veel voor de mannen en vrouwen van Weerwerk. Als maatwerkbedrijf coachen we mensen weer naar werk. Onze ervaring leert immers dat kansen geven werkt.

Wie met ons samenwerkt weet dat we even sterk zijn in onze diensten als scherp in onze prijzen. Zo werken we het liefst en dat werkt voor beide partijen het best. 

Metagenics Metagenics is 100% toegewijd om mensen te helpen gelukkiger en gezonder te leven.

Met Weerwerk hebben we meer dan een gewone klant-leverancier relatie. Door de nauwe samenwerking die we de afgelopen jaren opgebouwd hebben draagt Weerwerk actief bij aan onze missie. Weerwerk heeft een sterke werkmethodiek en kwaliteitscontrole waardoor we vertrouwen hebben in alles wat Weerwerk aflevert. De afgesproken volumes worden steeds correct en tijdig verwerkt en is er eens een verhoogde workload, dan slaagt Weerwerk er ook steeds in een extra inspanning te doen.

We kijken er naar uit om samen verder te groeien! 

Rogier Vergauwe

De Laurier is een familiebedrijf in de cosmetica sector.

Weerwerk Activering geeft een meerwaarde aan onze producten en aan onze love brand Isabelle Laurier. Met Weerwerk Activering hebben wij een partner die zowel maatwerk kan afleveren voor kleinere hoeveelheden op afroep (200 – 300 stuks) als voor grotere opdrachten (20.000 – 30.000 stuks). De deadline wordt steeds in onderling overleg en op voorhand afgesproken met de werkplaatsleider. Een sterke interne kwaliteitscontrole zorgt ervoor dat er geen verrassingen zijn naar onze eindklanten toe. Bij Weerwerk Activering zijn een goede groepssfeer en het traject van elke afzonderlijke medewerker belangrijke factoren.

Mens en geest krijgen altijd voorrang op productie en winst.

Pieter Willems 

www.isabellelaurier.eu

PerPetum, installateur van zonnepanelen

Deze samenwerking sluit perfect aan bij het sociale hart dat we met ons bedrijf ook uitdragen.

Omdat we zo nauw betrokken zijn, weten we exact wat er in de schakelkasten zit. We kopen zelf de componenten aan en begeleiden het proces van A tot Z, samen met de jobcoach van Weerwerk.

Het effect is dubbel: de intensieve begeleiding op de werkplaats zorgt voor minder fouten en dus voor een hogere kwaliteit, maar ook voor flexibele en snelle leveringstermijnen. En dat terwijl we de kosten perfect onder controle hebben.”

Luc Leenknegt, CEO PerPetum

Samenwerkingen

Diensten

Weerwerk is actief op volgende domeinen

Weerwerk in Antwerpen, Gent en Roeselare

Klik op een van onze afdelingen en ontdek hoe onze werknemers u kunnen helpen.