voor werkzoekenden | Weerwerk

Weerwerk begeleidt je naar een duurzame tewerkstelling

Heb je al werk? Bekijk zeker eens ons aanbod aan loopbaanbegeleiding en opleidingen

shutterstock368310791.jpeg

Professionele activering

Een succesvolle werkervaring is voor iemand met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt niet evident. Toch wordt meer en meer de nadruk gelegd op activering en het doorstromen naar een betaalde tewerkstelling. Wie zeker van zijn stuk wil zijn, doet dus het best een beroep op partners die beschikken over een traject dat leidt tot een concreet en realistisch jobdoelwit voor elke kandidaat. Weerwerk Activering is zo een partner.

Je komt terecht in een uitgebreid traject waarin concrete werkervaringen een bijzondere plaats innemen. Doorheen verschillende modules coachen we jouw persoonlijke ontwikkeling richting werk.

 

VOOR WIE?

Als maatwerkbedrijf en arbeidszorgwerkvloer in de regio’s Gent, Roeselare en Antwerpen staan we open voor iedereen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Werkzoekenden die ‘werk’ zien als een hefboom in de stap naar een positieve levensstijl kunnen bij ons terecht.

Als bevoorrecht partner van De Sleutel heeft groep Weerwerk ook een uitgebreide expertise in het begeleiden van volwassenen met een verslavingsgeschiedenis. Afhankelijk van je vraag bekijken we samen met jou het meest gepaste traject.

Zin om aan de slag te gaan binnen 1 van onze afdelingen? Of denk je in aanmerking te komen?

Neem dan contact op met:

Regio Antwerpen: Astrid Opgenhaffen mail

Regio Gent: Emma De Cocker, 0493 09 25 97 of mail

Regio Roeselare: Myriam Viane, 0470 83 11 62 of mail


 

Loopbaanbegeleiding en coaching

 

VOOR WIE?

Voor iedereen met een job die op zoek is naar een nieuwe richting of nieuwe uitdaging.

 

Interesse in een persoonlijk gesprek?

Samenwerkingen

Vaak wordt om het even welke job aangeno­men vanuit het gevoel geen keuze te hebben. Wij geloven echter in werk op maat.

Weerwerk in Antwerpen, Gent en Roeselare

Klik op een van onze sites en ontdek hoe wij u kunnen helpen.