91% van onze klanten zijn tevreden | Weerwerk

91% van onze klanten zijn tevreden

 

Groot onderzoek van Arteveldehogeschool

 

91% van de klanten bij wie we groen-, renovatie of andere diensten uitvoerden, zijn tevreden over Groep Weerwerk.
Dit blijkt uit een groot onderzoek dat Arteveldehogeschool uitvoerde in november 2021. 205 van ongeveer 800 bevraagde klanten vulde een uitgebreide enquëte in.

Zes op de tien klanten geeft aan “Uiterst tevreden” of “Zeer tevreden” te zijn.
Een kleine minderheid van 9% is “Eerder niet tevreden” of “Helemaal niet tevreden”. Voor die klanten steken we voortaan nog een tandje bij.
Overheden tonen zich onze meest tevreden klanten, gevolgd door bedrijven en particulieren. 95% van onze klanten is (zeer) tevreden over de werkattitude van onze medewerkers. Communicatie voor en tijdens het uitwerken van de offerte en na het afronden van de werken zijn voor klanten andere sterke punten. 88% van de klanten is na afloop tevreden over de geleverde prijs/kwaliteit.


Klanten zien en appreciëren onze sociale missie. Ze vinden ons ook betrouwbaar en duurzaam. “Duidelijke afspraken, wensen worden goed begrepen, samenwerking verloopt vlot,” zo vat een bevraagde klant het samen.

Word jij ook zo’n tevreden klant van Weerwerk? We komen graag bij je langs om je vraag te bespreken en vrijblijvend een offerte te maken!

slide1.jpg
slide4.jpg
slide3.jpg
slide5.jpg
slide6.jpg
slide7.jpg
slide8.jpg
slide9.jpg
slide10.jpg
slide11.jpg
slide12.jpg
tevredenheidqoute.jpg
Terug