Doorstromen en dromen | Weerwerk

Doorstromen en dromen

 

Na 8 jaar stroomt Ninya door. Haar brief vol mooie woorden aan Weerwerk werd dan ook met aandacht gelezen en willen we ook graag met jou delen.

Ik wil jullie allen bedanken voor jullie hulp, goede samenwerking, steun, leuke en grappige momenten, toffe babbels, teamdagen… Het was zeer leuk om 8 jaar bij Weerwerk te werken en ik neem alle herinneringen en ervaringen mee naar mijn toekomst.

ninya-afscheidsbrief.jpg
Het is zover, vandaag stop ik bij Weerwerk na hele mooie ervaringen.  

 

Ik herinner me nog heel goed hoe ik op 25 januari 2016 startte bij Activering in de Van Trierstraat. Al snel leerde ik alles kennen en ging ik door naar FASE 2.  

In juni 2016 kwam Sarah De Meyer met de spijtige melding dat de activerende werkvloer een tijdje (voor 3 maanden) ging sluiten wegens tekort aan omkadering. Als vrijwilligers zagen we een zwart gat opdoemen, waar we gelukkig niet zijn in gevallen, omdat we een alternatief aangeboden kregen. Bij mij was dat De Memel, een bakkerij tussen het groen waar ik ook heel veel geleerd heb: bakken, soep en confituur maken en moestuinen onderhouden.  

In september 2016 kreeg ik ineens een telefoontje van Astrid, de nieuwe jobcoach van de activerende werkvloer bij Weerwerk. Ze vroeg of ik het zag zitten om de nieuwe jumpstartperiode te volgen. Na een beetje twijfelen ben ik aan de slag gegaan bij Astrid en Johan. Na een hele zoektocht werd duidelijk dat ik zeer goed ben in computerwerk. Bij de eindpresentatie van jumpstart vroeg ik de leidinggevende van het onthaal of ik stage mocht lopen bij hen. Ik kreeg onmiddellijk antwoord dat dit wel kon!

Toen kwam de verhuis naar Mortsel. Het was een geweldige, zware, toffe dag om met het team onthaal zo goed mogelijk mee te helpen aan de verhuis. Door nieuwe collega’s in dienst te nemen werd het team onthaal snel groter. Zo’n geweldig team zal ik nooit vergeten. Hopelijk kom ik ooit nog eens in zo’n fantastisch team terecht.

Ik werkte intussen al jaren bij het onthaal, toen mijn leidinggevende opeens langdurig afwezig was. Ik kreeg de verantwoordelijkheid over de tijdsregistratie van de medewerkers in Antwerpen. Door de herstructurering van 2022 werd ons team kleiner en kleiner. Uiteindelijk bleef ik alleen over in Antwerpen, omdat het nieuwe team over onze drie vestigingen verspreid zat. Ik kreeg meer taken en verantwoordelijkheden.

Tweemaal per week ging ik in Gent werken om alles sneller te kunnen verwerken. Er werd meer van mij gevraagd, maar dat kon ik jammer genoeg niet aan. De lat lag voor mij al op de hoogste trede. Na een lange zoektocht heb ik een job gevonden bij Opnieuw en Co in Mortsel, waar ik mijn talenten verder kan ontwikkelen als dispatcher. En daarmee eindigt mijn verhaal bij Weerwerk.

Ik wil jullie allen bedanken voor jullie hulp, goede samenwerking, steun, leuke en grappige momenten, toffe babbels, teamdagen… Het was zeer leuk om 8 jaar bij Weerwerk te werken en ik neem alle herinneringen en ervaringen mee naar mijn toekomst.

Ik ga jullie enorm hard missen en ik wens jullie allen veel succes!

Het gaat jullie goed! 

X Ninya

Terug