Een nieuwe directeur | Weerwerk

Een nieuwe directeur

 

Eind 2018 nam Pieter De Gryse na een inloopperiode de fakkel over van Guido Maertens als directeur van groep Weerwerk. Guido blijft nog tot de zomer 2019 werkzaam bij Weerwerk. Later meer daarover via onze nieuwsbrief maar nu toch eerst kennis maken met Pieter.

Wie is Pieter De Gryse?

Mijn roots liggen in Tielt, West-Vlaanderen, ik woon in Gent en ben peter van een schatje uit Antwerpen, dus qua regiobinding …

Ik was eerder actief als politiek directeur van Groen (2010-2018) en als directeur van Vluchtelingenwerk Vlaanderen (2002-2009). Als vrijwilliger ben ik bestuurder bij de Liga voor Mensenrechten. Ik heb 2 dochters van 16 en 15 en een zoon van 10.

Waarom WeerWerk?

Mensen kansen geven en laten groeien, dat is wat mij drijft. Mensen van wie de talenten door hun levensloop niet zijn ontwikkeld of door de buitenwereld nog niet zijn opgemerkt. Samen met deze mensen werk afleveren dat niet moet onderdoen voor dat van andere bedrijven, voor die straffe combinatie wil ik me de komende jaren volop inzetten.

Waar mensen mij steeds voor mogen storen?

Supporteren voor de Buffalo’s en de voetbalploeg van mijn zoontje, en naar rockconcerten gaan, … dat zijn een paar van mijn hobby’s.

Veel succes Pieter. 

Terug