Groep Weerwerk klaar voor de toekomst | Weerwerk

Groep Weerwerk klaar voor de toekomst

 

Groep Weerwerk stoomt zich klaar voor de toekomst. Met een strategisch plan voor de jaren 2024-2026 zijn we klaar om, midden de vele uitdagingen en veranderingen die op ons bedrijf afkomen, onze sociaal-duurzame impact verder te laten groeien.

Onze diensten worden gebaseerd op sectorale aansturing

Begin juli beslisten bestuur en management samen tot een hertekening van de interne structuur. Vanaf 2024 zal die niet langer gebaseerd zijn op regio’s maar op activiteiten. Groen & Buurtdiensten, Renovatie & Logistieke diensten en Montage & Textieldiensten worden de nieuwe pijlers binnen Weerwerk. Tot 21 oktober lopen hiervoor nog vacatures.
De volgende jaren gaan we deze facilitaire diensten volop uitbouwen om meer klanten te bedienen op onze gekende kwalitatieve manier en zo ook meer jobs te voorzien voor medewerkers.

Weerkracht bouwen we uit tot een HR-dienstverlener voor externe klanten, specialist in inclusief ondernemen.

Regionale wijzigingen

In regio Antwerpen vervellen onze renovatiediensten tot industriële & logistieke diensten. In regio Roeselare kunnen we, door onvoldoende financiering, onze activerende werkvloer helaas niet langer aanbieden vanaf 1 januari 2024. De activerende werkvloer voor arbeidszorg houdt er dus mee op, de montagevloer met maatwerkers en artikel 60’s loopt wel verder door. We blijven wel een aantal plaatsen voor arbeidszorgers (AMA SE) voorzien in de verschillende afdelingen in Roeselare.

We kijken er naar uit om samen met onze partners, klanten en medewerkers dit boeiende nieuwe hoofdstuk aan te vatten!

tijdlijn-weerwerk-en-structuur-regio-naar-sector.jpg
Terug