Nieuws | Weerwerk

Er broeit wat in en rond groep Weerwerk

‘Belangrijk dat jullie mensen weer aan het werk helpen’

Het textielatelier van Weerwerk in Roeselare verzorgt de stalen voor tapijtengroothandel Acsento uit Kortrijk. Lisa Goeminne van Ascento is heel tevreden over de samenwerking.

lees meer

‘Ik heb alle vertrouwen in Weerwerk’

Kim Van Pevenaeyge, CEO van BeWisePack getuigt over de samenwerking met Weerwerk.

lees meer

Doorstromen en dromen

Na 8 jaar stroomt Ninya door. Haar brief aan Weerwerk werd dan ook met aandacht gelezen en willen we ook graag met jou delen.

lees meer

Knokke-Heist geeft zijn medewerkers toilettassen van Weerwerk

Op de Dag van het Personeel gaf Knokke-Heist al zijn medewerkers een toilettas cadeau. Voor de productie van die toilettassen deed de gemeente een beroep op het circulair textielatelier van Weerwerk.

lees meer

Weerwerk zorgde mee voor een veilige Dwars door Vlaanderen

Enkele weken geleden mocht Roeselare de start van de wielerwedstrijd Dwars door Vlaanderen organiseren. De stad deed een beroep op Weerwerk om dat veilig te laten verlopen.

lees meer
Roeselare

BUURTSPORT verhuist van Weerwerk naar Arktos

Op 1 april (geen grap) vindt een warme overdracht plaats van het buurtsportproject van Weerwerk vzw naar Arktos vzw. Onze collega Davy Verbeure en de medewerkers maken mee de overstap. We wensen Davy en collega's het allerbeste in hun nieuwe thuis.

lees meer

Groep Weerwerk + 6 = 7 full partners

Via een ‘full partnership’ slaan Groep Weerwerk en 6 bedrijven en organisaties de handen stevig in elkaar. We vormen samen een klein economisch biotoop waarin we elkaar volop versterken en ondersteunen. Zo overstijgen we de klant-leverancier-relatie. 

Benieuwd naar onze full partners?

lees meer
Roeselare

Adreswijziging site Roeselare

Onze site in Roeselare krijgt een nieuw adres: Nelekouter 121, 8800 Roeselare. Ons gebouw blijft gelukkig gewoon staan. Dus verhuizen we 6 november een bedrijf van 100 werknermes op minder dan 1 dag.

Dat moet een record zijn!

lees meer

Groep Weerwerk klaar voor de toekomst

Groep Weerwerk stoomt zich klaar voor de toekomst. Met een strategisch plan voor de jaren 2024-2026 zijn we klaar om, midden de vele uitdagingen en veranderingen die op ons bedrijf afkomen, onze sociaal-duurzame impact verder te laten groeien.

lees meer

Groep Weerwerk van 4 naar 2

Sinds 1 juli bundelt Groep Weerwerk zijn activiteiten onder 2 organisaties in plaats van 4. De diensten die we voorheen aanboden vanuit vzw Buurt&Co zijn vanaf nu ingekanteld in Weerwerk, de diensten van vzw Tot uw Dienst zijn overgenomen door Weerkracht. Hiermee draaien we een dichtbeschreven bladzijde van onze rijke geschiedenis om.

lees meer